Pàgines

dissabte, 14 de juliol del 2012

Ja fa un any que estem al nou local

Fa un any els meus pares em van proposar un repte: volien que dissenyés el local on hi ubicaríem la botiga nova. Com que feia poc que m'havia quedat sense feina per la crisis i havia estudiat interiorisme m'hi vaig engrescar ràpidament. Coneixia les necessitats de la botiga, els diferents articles que hi havien de conviure i el local nou era una meravella i el més important, el doble de gran del que disposàvem fins aleshores.

L'espai havia estat un antic forn de pa feia molts anys i encara conservava l'antic forn. Les parets eren totes de pedra i s'alçaven fins als 4 metres amb un sostre de revoltó de ceràmica i bigues de fusta. Com he dit abans, una meravella. Després de quasi un any d'obres, de mals de caps, de corredísses a l'últim moment... el 2 de juliol del 2011 vàrem inaugurar la botiga al mateix carrer de sempre, al carrer Vilanova, però una mica més avall, al número 13.

Després d'un any al nou local puc dir orgullosa que la botiga rutlla millor que mai. Els clients poden passejar tranquil·lament per la botiga sense patir de xocar amb mobles, que es el que ens passava a l'antic local degut a la falta d'espai. Per Carnestoltes vàrem contar i hi teníem tranquil·lament 50 persones sense fer-se nosa i comprant. Al dividir els espais en tres: zona de festa a l'entrada, zona eròtica amagada en un racó lateral i zona de carnestoltes al fons; la gent té molt clar on s'ha de dirigir en cada ocasió segons el tipus d'article que busca. A més a més hem incorporat llaminadures que són ideals tant per a festes infantils com per a Sant Jordi, Sant Valentí, Halloween, Casaments...

I com sempre, si busques articles originals per a qualsevol tipus de festa la Gresca és la teva botiga de referència  a Manresa.

Núria Gómez Ruiz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada